KİREMİTTE ALABALIK |
- 2 alabalık
- 1 kase mantar
- 1 soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 domates
- 4 yeşil biber
- 2 defne yaprağı
- 2 çorba k. tereyağı
- tuz, karabiber
- limon dilimi
- 1 kase kaşar
Hazırlanışı :
Yağlanmış kiremite balıkları alın.Balıkların içerisine birer dilim soğanı,sarımsağı ve birer adet defne yaprağını koyun.Üzerine kesilmiş olan mantarı ve biberleri alın. Üzerine karabiber serpin. Domatesleri küp kesip balıkların üzerine alın. Limon dilimi yerleştirin. Üzerine küp kesilmiş tereyağını ilave edin.Son olarak da kaşarları ekleyin.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
AFİYET OLSUN....
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder