BEBEĞİM

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

23 Ekim 2012 Salı

21.hafta ve bizden haberler

                                                             Merhabalar,
                                  Şimdiden Hayırlı bayramlar herkese..
     Kurban bayramına sayılı günler kala,herkeste bir hareketlilik aldı başını gidiyor.Ayrıca benim biricik dostum,canım arkadaşım Vasfişimin de düğününün bayramın 3.ve 4. gününe denk gelmesi benim hareketliliğimi biraz daha arttırdı.Umarım bu bayram, herşey tadında geçer.

                             ******************************************

    Cuma günü doktor kontrolümüz vardı.Uzun uzun renkli ultrasonda inceledik bebeğimi.Yüz hatları aynı benim gibi yuvarlak,babası duymasın ama bana daha çok benziyor.Ellerinle yüzünü o kadar çok oynuyor ki,doktorum sürekli onu rahatsız etmek zorunda kaldı.Daha iyi görebilmemeiz için.O kadar duygulandım ki onu görünce,onu saatlerce izleyebilirim.Doktorumuz herşeyin yolunda gittiğini,bebeğim gayet sağlıklı olduğunu söyledi.Benim miniğim 306 gr olmuş bile.Gelişimi gayet güzelmiş.

                            ********************************************

      63 kilo ile hamile kalmıştım.21.hafta itibariyle tam 4,200 gr almış bulunuyorum.Toplam kilom 67,200.Doktorum kilomun gayet iyi ilerlediğini söyledi.Ama ben kilo alırım diye sürekli endişeleniyorum.Gerçi benim bebeğim güzel gelişsin,sağlıklı olsun da en önemlisi o.Bu hafta bebeğim gayet hareketli.Özellikle şu 3 gündür her saat başı hatırlatıyor kendini.'Annecim beni unutma,beni sev,benimle konuş dermişcesine'

Bu haftaki gelişimimiz;
*Uyku düzeni oluşmuş.
*Kalp kası güçlenmiş.
*İşitme duyusu geliştikçe,müziğe karşı tepki vermeye başlamış.

      

BEBEĞİM..




1 yorum:

Gülsün dedi ki...

Ayy canımm çok duygulandım pelintoşa hamileliğimi hatırladım ;)
nasılmış annelik duygusu ? tuhaf değilmi :) çok tatlı bir oğlan olacak maşallahh ;) kuzumaa iyi bak bol bol salçalı ekmek yemeğii unutmaa heee ;) meyvanı cevizini bademinide eksik etme ;)