BEBEĞİM

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

16 Ekim 2012 Salı

19. ve 20.haftalar bizden haberler

 
       Zorlu geçen 1 trimisterın ardından, 2. Trimister gerçekten de benim için balayı dönemi gibi geçiyor.(Maaşallah diyelim nazar değmesin.)Yarı yolumuzu tamamladık çok şükür oğluşumla.Ama ufak tefek seyirlemeler dışında hala hareketlerini hissedemiyorum.Bu da beni çok telaşlandırıyor.Bu cuma günü doktor kontrolümüz var nasipse.O zaman hem detaylı hem de renkli ultrasonda göreceğiz oğluşumu.

       Şimdilerde tek sıkıntı belime vuran ağrılar, bazen dayanılmaz oluyor.Bir de, akşamları eve gidince ayaklarımda gördüğüm manzara... Dolma gibi parmaklar, patates gibi ayaklar beni çok gıcık ediyor.Çareyi eve gider gitmez bir saat ayaklarımı yüksek bir yere koyup dinlenmekte buluyorum.

      Bu aralar içim içime sığmıyor oğlumun alışveriş listesini hemen hemen tamamlamış durumdayız.Ona aldıklarımız beni o kadar heyecanlandırıyor ki, üzerinde görmek için sabırsızlanıyorum.En kısa zamanda oğluşuma aldığım yakışıklı cicileri sizinle de paylaşacağım.

       Bakalım 20. haftalarda bebeğimin gelişimi nasılmış;

*Benim bitanecik oğlum, canımın içi,dışardan gelen sesleri duyuyormuş.(Bol bol konuşup ne kadar çok onu sevdiğimi anlatmaktan kendimi alamıyorum.)
*Işığa karşı duyarlılığı artmış benim biriciğimin.
*Miniğimin saçları da uzamış.

        Canım oğlum,hayatımda olacağın haberini aldığım günden itibaren, içim içime sığmıyor.Her an aklımdasın,rüyalarımdasın.Seni heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bizden haberler şimdilik bu kara bir sonraki postta görüşmek üzere;

1 yorum:

Unknown dedi ki...

her ne kadar sıkıntıları olsa da hamilelik o kadar olağanüstü bir duygu ki tadına varmaya bak derim.
ben o günlerimi tüm zorluklarına rağmen çok çok özel olması sebebiyle özlüyorum diyebilirim
sevgiler