BEBEĞİM

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

28 Ocak 2013 Pazartesi

35.HAFTAMIZ VE BİZDEN HABERLER

            Bugün 34. haftamız bitmiş bulunuyor.Artık bazı şeyler gerçekten çok zorlaştı.Mesela rahat bir gece uykusu benim için hayal oldu.Ayrıca çorap ve ayakkabı giymenin bu kadar zor bir iş olacağı aklıma gelmezdi.


           Geceleri en az 5 kere tuvalet ziyaretlerimiz oluyor.Geceleri en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum.Sağa dönsem ağrım var sola dönsem ağrı.Artık günler bir an önce geçsin istiyorum.


          Sürekli oğlumun dolabını açıyorum.Dakikalarca kıyafetlerine bakıyorum.Oğlumu, yakışıklı ciclerinin içinde görmek için sabırsızlanıyorum.Bugün itibariyle doğum için verilen tarihe tam 31 gün kaldı.Günler nasıl geçecek bilmiyorum.

          Daha önce hiç fotoğrafımı paylaşmamıştım.Bu fotoğraf  34. haftamızdan.

34.hafta
            Eksiklerimi tamamlamama az kaldı.Lohusa geceliğimi ve emzime sütyenimi intenetten sipariş verdim..Ayrıca 2 adet önden düğmeli mavi pijama da daha önce almıştım.Şimdilik yeterli olur diye 2 adet emzirme sütyeni ve 2 adet emzirme atletimizi de aldım.                                           
        Hastane çantamız için eksikler yavaş yavaş bitmeye başladı.Birkaç eksiğim var onları da bugün dışarı çıkıp tamamlamayı düşünüyorum.
    
        Hastanemizle anlaşmalı doğum fotoğrafçısınla da yarın görüşmeyi düşünüyorum.Hastane için çubuklu bebek şekerlerimiz bitti.Butik kurabiye siparişi için uygun bir fiyatta anlaştım.

       Tamamladığım hastane çantamızı ve bebk şekerlerimizi önümüzdeki günlerde yayınlamayı düşünüyorum.

    Şimdilik bizden haberler böyle...
       

1 yorum:

Rümeysanın Elleri dedi ki...

HAYIRLISIYLA DOĞUMUNDA KALOYLIKLA GEÇER İNŞALLAH...